Vanmorgen weer naar de fysio geweest in het Spaarne Gasthuis. De taxi was op tijd ! We moesten nog even een andere patiënt ophalen die dezelfde bestemming had. Ik heb aan de (gratis) koffie en achter m’n laptop gezeten totdat het 8.00 uur was en ik naar de fysioruimte kon.

Op weg naar de fysioruimte kwam ik Myrna tegen. Samen gingen we verder.

Myrna vroeg hoe het was gegaan de afgelopen dagen. Ze had meegekregen wat er afgespeeld had.

Ik heb haar op de hoogte gebracht van de gebeurtenissen. We moeten ook een nieuwe afspraak maken met Cor van Velzen van Livit om mijn protheser aan te passen. Dit gaat waarschijnlijk gebeuren in Heliomare, om het Cor makkelijker te maken. Ik weet eigenlijk niet of Myrna meegaat. Ze wilde er in principe bij zijn. Misschien kan ze meerijden met mij in de bus. Ik zal dat straks voorstellen in een email. Ik zit nu te wachten op vervoer naar huis. 

Categorieën: Algemeen

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *