Vanmorgen om 7.10 uur reed de rolstoeltaxi voor. Ik moest weer eens naar het ziekenhuis voor controle. Deze keer naar mijn diabetesverpleegkundige. Ik ben nu in het ziekenhuis. Een uur te vroeg, maar dat is mijn eigen schuld. Ik houd er altijd rekening dat de chauffeur later komt dan gepland of dat hij nog meer cliënten moet ophalen. Ik ben liever een uur te vroeg, dan 5 minuten te laat.

Vanmorgen had ik mijn grote vriend Rob als chauffeur. Rob is altijd op tijd vaak zelfs vroeger dan aangevraagd. Ik kan altijd goed praten met Rob. We praten over van alles. Dit is vanaf het begin dat ik met de rolstoeltaxi rijd al zo. Andere chauffeurs zijn vaak afstandelijker of negeren de cliënten gewoon.

Maar goed. Als ik klaar ben bij de diabetesverpleegkundige en ik weer thuis ben, ga ik aan het werk voor mijn werkgever.

De diabetesverpleegkundige was zeer tevreden met mijn bloedwaarden welke ik via de pc verzonden heb naar de database van Medtronic Carelink. Ik ben een van de weinige die met de Medtronic MiniMed 670G pomp zulke goede resultaten boek. Voor mij was het al langer duidelijk dat ik met deze insulinepomp goede resultaten boek en voor 85% tussen de 6 – 8 mmol/l zit met mijn waarden.

Nu op weg naar huis.

Categorieën: Algemeen

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *